foam inlays

Foam Inlay

Een foam inlay is een op maat gemaakt interieur van foam voor een koffer, waarbij het zo wordt gemaakt dat het daarvoor bestemde product precies in het foam past

Dit kan voor functionele redenen zijn, bijvoorbeeld voor het veilig transporten van breekbare goederen of voor promotionele doeleinden, waarbij het product zo in het foam ligt dat het mooi gepresenteerd wordt. Op de andere pagina’s vind u hier voorbeelden van.

Stel u wilt voor uw klanten een USB-stick laten maken met uw bedrijfslogo of naam er op. Om het geheel mooi te presenteren kunnen wij voor u een op maat gemaakte foam inlay maken zodat de USB-stick precies past in het schuim van bijvoorbeeld een dvd hoesje, waar u dan weer bijvoorbeeld op de voorkant een eigen ontwerp kan plaatsen.

De mogelijkheden zijn eindeloos en omdat we veel foam op voorraad hebben in diverse kleuren kunnen we direct voor u aan de slag.

Wilt u eerst een voorbeeld, een zogeheten prototype zien, dan kan dit uiteraard ook.

Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of bel naar 010-4355672.

Foam inlay
Foam inlay
Foam inlay

Toepassingen

Promotie

Voor promotionele doeleinden kunnen we voor u, voor uw koffers of dozen, op maat een inlay van foam maken.

Denkt u bijvoorbeeld eens aan een relatiegeschenk. Een koffer met diverse van uw producten die precies passen in een op maat gemaakt inlay van foam. Zo worden uw producten mooi gepresenteerd, waarbij de producten mooi blijven liggen met het logo naar boven.

Tevens zitten uw producten gelijk in een beschermhoes van foam en zijn ze beter bestand tegen schade.

Foam inlay voor promotie

Toepassingen

Functioneel foam

Wilt u dat uw product veilig en netjes in een functioneel foam inlay verpakt wordt, dan kunnen wij u ook helpen.

Denkt u eens aan bestekkoffers en gereedschapskoffers. Wij passen ons aan aan uw wensen en maken het foam zo dat alles er in past zoals u het wilt. Voor elke uitdaging hebben wij een oplossing.

Functioneel foam
Functioneel foam

Toepassingen